Comfort
Financieel aantrekkelijk
Comfort by Interforce is een complete, in gerichte IT-infrastructuur die online op abonnementsbasis beschikbaar is. De zorg van de complete IT-omgeving wordt u uit handen genomen door Interforce. U heeft slechts één of meer pc’s met nternetaansluiting nodig. Via de internetverbinding heeft u toegang tot Comfort, uw eigen complete online werk omgeving. Eenvoudig uw applicaties, data en overige IT functionaliteiten in één betrouwbare omgeving.

Over Interforce

Met 11 jaar ervaring, waarvan 8 jaar in online werkomgevingen, en medewerkers met verschillende specialismen wordt uw IT-omgeving nauwkeurig en streng beveiligd verzorgd door Interforce. Onze helpdesk staat voor u klaar om alle gebruikers te ondersteunen en van deskundig advies te voorzien. Door onze technisch geavanceerde en betrouwbare infrastructuur is de continuïteit van uw IT-processen optimaal gewaarborgd en nemen wij alle zorg uit handen! Daardoor kunt u zich ongestoord richten op de kernactiviteiten van uw eigen bedrijf. Uw IT infrastructuur wordt door ons beheerd en geoptimaliseerd.
Ontwikkelingen in de IT-branche volgen elkaar steeds sneller op. Introducties van geavanceerde hard- & softwaretechnologieën en nieuw ontwikkelde serviceconcepten zijn aan de orde van de dag. De keuze voor de juiste automatiseringspartner wordt voor u als ondernemer steeds complexer. Een betrouwbare, lange termijn samenwerking met een deskundige automatiseringspartner is voor uw organisatie van cruciaal belang:
  • een leverancier met een hoogwaardig, breed product-, diensten- en servicepakket
  • een partner die kwalitatief maatwerk levert, u adviseert en ondersteunt
  • een automatiseerder die zich naast kwaliteit en service ook onderscheidt door zijn concurrerende, inzichtelijke tarieven.

Totaal partner met slagkracht!

Met het Interforce totaalconcept nemen wij het complete IT management van u over. Wij zorgen voor actuele software, hardware, werkplekken, servers en meer. Daarnaast fungeren wij voor u als zogenaamd single point of contact richting uw leveranciers. Wij denken met u mee in creatieve IT oplossingen. Qua automatisering is uw bedrijf klaar voor vandaag en morgen!

Doelgroepen

Interforce Networks B.V. richt zich niet alleen op bedrijven uit het mkb-segment, maar levert ook aan organisaties uit de non-profitsector, grootschalige kantooromgevingen, juristen, bouw bedrijven, onderwijsinstellingen, reclamebureaus, medische instellingen, handelsbedrijven, adviesbureaus enzovoorts.